vrijdag 22 juli 2016

AANKOMST 21 juli

Eindelijk lukt het om op het internet te geraken en de blog aan te vullen...

Het vertrek vanuit BelgiĆ« verliep gelukkig heel wat vlotter dan het internet hier. Nadat we thuis om 14.30u vertrokken en  Roel en Jasper opgehaald hadden, kwamen we al om 16u aan op Brussels Airport. Weinig verkeer op de weg en geen enkele controle, waardoor we vroeger dan voorzien er waren. Maar ook Batist was er al snel en direct werd er een tafeltje gezocht om te kunnen schaken.

Het inchecken verliep verder vlot en tegen 19u zaten we op het vliegtuig. De piloot meldde ons dat er zeer druk luchtverkeer was en dat we daardoor een 25minuten vertraging zouden hebben. Om 21.10u landden we in Bratislava.

Tijdens de vlucht werd met trots de WK- uitrusting gedragen.

Dan werden de koffers opgehaald en stonden 2 jonge gasten ons op te wachten om ons met een 7pers auto naar Poprad te brengen. Een rit van 3.5u. Jammer dat het al donker was waardoor we niks van de omgeving konden zien. Rond 0.15u,  na 2.5u rijden, werd er aan een tankstation gestopt voor een korte pauze. Aangezien het er warm was, rond 25°, konden we wel een opkikkertje gebruiken. Er werd daarom besloten om de Slovaakse ijsjes uit te testen. Zo weten we dat de ijsjes ter plaatse goedgekeurd zijn voor het geval de ijsjesscore gehaald zal worden

Rond 1.20u kwamen we na een rit over zeer slechte autostrades vol hobbels en kuilen veilig aan in het hotel. Het hotel leek verlaten, maar gelukkig zat er ons nog iemand op te wachten om de sleutels van onze kamers te geven. Voor ons, Jasper en Batist was de kamer in orde, maar Roel bleek een zeer verouderde kamer te hebben. Zonder problemen kreeg hij een andere kamer, maar wel met gevolg dat hij als enige Belg op het 4de verdiep verblijft, de rest op het 2de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten